Milky – Blanche House
Milky

Status: Needs sposorship

Category:

Color:

Sex:

Pattern:

Age:

Coat:

Breed:

Size:

Este ingerul meu facut din bucati de nor pufos, atunci cand cerul este mai senin, iubire, bunatate si gelozie. Este intruchiparea sufletului meu. Este intruchiparea iubirii si a blandetii.
Il tin in poala si ii vorbesc in timp ce ii mangai pe burtica grasana. Ma priveste cu incredere si isi intinge picioarele din spate, indicandu-mi pe unde sa il mangai. Clipeste usor si tot timpul imi cauta privirea, vrea sa stie ca sunt acolo doar pentru el.
Respiratia lui suieratoare imi aduce aminte ca trebuie sa ii dau pastila pentru inima. Alte pisicute vor sa vina in poala, nu le place monopolul…. dar este o situatie pe cat de delicata, pe atat de clara. Milky stie ca este unica mea iubire, restul sunt doar tolerate.
MilkyMilkyDaca indraznesc ma uit spre ele si le vorbesc, Milky ma priveste mustrator, isi face vant cu picioarele din spate si fuge. Sta cu spatele la mine, din cand in cand intoarce capul si imi arunca acea privire care spune:
– M-ai tradat…m-ai dezamagit…. ai zis ca sunt baiatul tau….!!! Unicul!
Are nevoie permanenta de confirmari. Exact ca mine.
Cum sa-i spun ca l-am mintit cu nerusinare cand i-am spus ca doar pe el il iubesc?
Ii vorbesc aproape soptit, dar el da nervos si dezamagit din coada. Il iau din nou in brate, dar se smuceste si mai nervos si pleaca. Are o personalitate uriasa si complexa. Ma surprinde si ma uimeste in fiecare zi cu ceva. Starea lui exprima ceea ce simte. Gandeste. Te face sa razi si sa plangi, te face sa te simti mizerabil cand ii inseli asteptarile. Nu este doar o pisica, este un munte de emotii.
Este mai uman si mai empatic decat multi oameni pe care ii cunosc. Mi-a fost alaturi cand am avut puiuti mici abandonati, care aveau nevoie de o mama surogat. I-a spalat si ‘alaptat’ cum a stiut el mai bine, L-au supt pana i-a dat sangele. A suportat durerea cu stoicism, parca stia ca depind de el. I-a incalzit si s-a jucat cu ei, de parca le-ar fi fost mama.
Inima lui este uriasa si la propriu si la figurat. Mi-as fi dorit ca anatomia sa nu fie atat de fidela sufletului lui. Mi-as fi dorit ca inima lui sa se simta in largul ei, sa nu fie inghesuita in cavitatea toracica si sa se chinuie sa bata. Probabil ca Dumnezeu nu a gasit alta formula ca sa imi arate cum este Milky. Sau mi l-a daruit asa, ca sa vada daca il merit.
Are si el meteahna geloziei, dar cine e pur si simplu perfect..?
Cand nu este suparat imi doarme pe mana. Uneori sta cu fata spre mine si imi cuprinde obrajii intre labute. Il stiu intotdeauna unde este, ii aud respiratia greoaie si suieratoare.
Cum vede ca ma apropii, ma studiaza. Mijeste ochii si deschide usor gurita. Ii vad dintisorii marunti si ma amuza de fiecare data. Exact la mijloc, ii lipsesc doi. Imi iubesc toti blanosii, dar Milky are un loc special in inima mea. De fiecare data, inante de culcare ii verific pe toti. Nu ma linistesc pana nu il vad pe Milky. El nu se linisteste pana nu ii spun cat de mult il iubesc, avem o sesiune de pupaturi si mangaieri.
Milky este varianta blanoasa a oamenilor pe care mi-ar faceplacere sa ii am in preajma. Cat mai multi…asa gelosi cum este Milky, dar sinceri, plini de iubire si bunatate.